Tjänster

Foto och video från luften

Med hjälp av drönare tar vi foton och video från vinklar som inte varit möjliga till rimlig kostnad tidigare. Med drönare kan man komma riktigt nära, men även ta fantastiskt bra översiktsbilder av stora områden.

Och från marken

Vi tar inte bara flygfoton utan kan med traditionell utrustning jobba även från marken.

Vi tar alla typer av film och bilder. Nyhetsbilder till media, dokumentation av event och fester, bilder på hus till mäklare, tomtbilder, 360-bilder, olika typer av bilder till byggföretag som vill dokumentera ett bygge eller ha färska flygbilder för projektering. The sky is not the limit!

Efterbearbetning

Materialet behöver ibland en del efterbearbetning för att bli perfekt. Vi ordnar naturligtvis det så att du som kund blir nöjd. Vi kan klippa och redigera videomaterialet till en färdig film om du inte vill göra det själv.

Leverans

Du får materialet levererat på det sätt du önskar. Framkallat på fotopapper, tryckt på canvastavla eller i princip på vilket material och i vilken storlek du vill. Har du inte behov av fysiska bilder så kan vi leverera digitalt. Vi använder professionellt fotolab för all framkallning och print.